Napisao Moderator   
nedelja, 26 septembar 2021 18:15

Dve utakmice odigrane ovog vikenda

Pioniri i juniori odigrali su prijateljske utakmice u nedelju. Pioniri su gostovali u Beogradu ekipi Torlak. Solidna igra prvo poluvreme, sasvim korektno odigrano ali drugi deo se odigralo dosta slabije. Momcima u ovoj ekipi nedostaje iskustvo igranja utakmica, ali malo po malo se popravljaju.
Juniorsko kadetska ekipa odigrala je kao domaćin utakmicu sa juniorskom ekipom Železničar iz Inđije. Igra sa dosta oscilacija ali razumljivo apsolutno, tim se okupio pre 2 nedelje i trebaće bar dva, tri meseca da se izbace greške i loši minuti u igri ali strpljivo i ići će na bolje.
 
Napisao Moderator   
subota, 18 septembar 2021 19:30

Juniorsko kadetska utakmica

Prvu utakmicu posle više od godinu dana odigrala je juniorsko kadetska ekipa Omladinca koja je ponovo na okupu. Gostovalo se u Staroj Pazovi i naš tim je bio dosta dobar, solidna igra s obzirom na samo nekoliko zajedničkih treninga i rezultatski ubedljivo za našu ekipu. Već je trener Željko postavio određene zadatke i vežbalo se dosta i vidi se da će momci igrati solidno ove sezone odnosno da će igrati lepu košarku.
 
Napisao Moderator   
subota, 11 septembar 2021 17:43

Poziv juniorima/kadetima, mlađi članovi na pešačenju za Stefana

Posle jedne godine pauze momci koji su bili deo našeg kluba od početka, sa povratkom sale ponovo su u Omladincu a sa njima će raditi i treneri koji su već trenirali te momke, trener Željko Šušteršić i Dalibor Kića. Igrači su sami inicirali povratak i pozivamo sve igrače juniorsko kadetskog godišta koji su zainteresovani da mogu doći na trening.
Mlađi članovi kluba učestvovali su u subotu u humanitarnom pešačenju za Stefana i pozvamo sve koji još nisu da pošalju sms 360 na 3030 kako bi pomogli Stefanu za lečenje! 
Poslednje ažurirano subota, 11 septembar 2021 18:15
 
Napisao Moderator   
nedelja, 05 septembar 2021 18:53

UPIS NOVIH ČLANOVA!

Košarkaški klub "OMLADINAC" vrši upis novih članova. Treninzi se održavaju u prelepoj, renoviranoj sali naše OŠ Nikola Tesla.
plakat upis
 
Napisao Moderator   
nedelja, 22 avgust 2021 08:29

Mlađi pioniri na turniru u Šimanovcima

Mlađi pioniri gostovali su u Šimanovcima na turniru na kome su pored našeg kluba učestvovali još domaći kk Pink, kk Jadran iz Golubinaca i kk Valjevski iz Valjeva. Naša ekipa odigrala je sasvim dobro i ostvarila pobede ali turnir je revijalnog karaktera i najvažnije je druženje. Bilo je veoma lepo i pohvale za organizatora koji se potrudio da deci bude što prijatnije.
sim1
Poslednje ažurirano nedelja, 22 avgust 2021 08:41
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>