Napisao Moderator   
petak, 02 oktobar 2009 22:17

Pobeda kadeta

Večerašnjom pobedom kadeti su obradovali svoje verne navijače. Utakmica je otvorena od strane omladinca loše,nervozno, da bi Inđija to iskoristila i prvu četvrtinu dobila. Druga četvrtina je krenula bolje, naši kadeti su popravili skok u odbrani i stekli prednost od osam poena sa kojom su otišli na odmor. Drugo poluvreme tj. u trećoj četvrtini postojala je samo jedna ekipa na terenu Omladinac. Prednost se zahvaljujući dobroj odbrani povećavala da bi iznosila i trideset razlike u našu korist. Zadnja četvrtina je bila horor film, naši momci su se verovatno uplašili pobede i velike razlike da bi težili individualnim rešenjima u napadu, odbrana nije ni postojala. Utakmicu smo završili sa pobedom od 8 razlike.
Naši momci moraju izvući pouke iz ove veoma važne pobede, i nastaviti sa dobrim igrama ali bez oscilacija u borbi za vrh tabele.
Poene u ovoj utakmici su postigli:Popović 14, Obradović 10, Čavić 28, Prvulj 21, Labović 5, Martinović 6, Grubić 6 a konačan rezultat je bio 90:82(14:19,25:12,31:19,20:32)