banner201819
Seniori prvi počinju takmičenje PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
četvrtak, 03 oktobar 2019 15:58

Seniori prvi počinju takmičenje

Počinje Prva Regionalna liga,grupa Sever. KK Omladinac prvo kolo je trebao biti domaćin ekipi Topole ali s obzirom na rekonstrukciju naše sale i radove na školi i sali u Belegišu naš tim će ipak prvu utakmicu igrati u Bačkoj Topoli u nedelju u 18 časova.
Kao domaćin ubuduće Omladinac će igrati u salama u okolnim mestima u našoj Opštini. Ovo je jedan od najtežih perioda za klub,pa tako i za seniorski tim,ekipu koja je jako mlada sastavljena od juniora i par malo starijih igrača ali Banovčana koji će praktično celu sezonu igrati u gostima,
salama u kojima se ne trenira i sigurno uz hendikep domaćeg terena u smislu publike. Puno problema ima i za treniranje ali sigurno da će ekipa predvođena kapitenom Savićem dati sve od sebe da ostvari što više pobeda koliko je moguće u ovim okolnostima. 
Klub je ponosan na ove momke i na trenera jer su stali uz OMLADINAC kad je najteže i pokazali određene ljudske karakteristike. Ekipa nema rezultatski imperativ ali će sigurno da gine na terenu i bori se za svaku loptu što je i najvažnije.
Poslednje ažurirano četvrtak, 03 oktobar 2019 16:59