Najteže je prošlo,klub opstao PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
utorak, 30 jun 2020 13:56

Najteže je prošlo,klub opstao

Moglo bi se reći da je najteži period iza nas. Ekipe KK Omladinac vredno treniraju  na otvorenom terenu u naselju Banovci-Dunav,na Kablaru,terenu koji je obnovljen kao i u sali u St.Banovcima. Na terenu su upravo danas iscrtane linije baš onako kako je po pravilima. Rekonstrukcija sale odnosno kako mi volimo da kažemo "Tesla Arene" je pri kraju,ali neće moći da se koristi dok ne bude dobijena i upotrebna dozvola zajedno sa novom školom. I škola i sala će biti prelepe.
Ono što treba napomenuti i zaista pohvaliti je iskrena vernost i posvećenost klubu ovih igrača,dece i roditelja i svakako sadašnje uprave kluba i trenera koji su uprkos velikim problemima i jako otežanim uslovima za treniranje ove godine ostali uz svoj klub i svi zajedno izgurali ovaj težak period koji nije bio ni malo lak. Da podsetimo,treniralo se minimalno u Surduku a utakmice igrale u Batajnici tako da smo stalno gostovali. Ipak velika većina nije bila sebična,razumeli su situaciju u kojoj se klub nalazi i sada željno iščekuju povratak u svoj dom.
Najvažnije je da je Košarkaški klub ''OMLADINAC'' opstao a opstao je najviše zaslugom svih koji ga nisu napustili sada kada je bilo teško.
Svi timovi ovih dana završavaju sa treninzima i idu na kratku letnju pauzu pa se od avgusta kreće sa pripremama za narednu sezonu koja će takođe biti veliki izazov za klub jer će trebati vreme i strpljenje uz predan rad i verujemo pomoć sa svih strana da se klub povrati u svakom smislu.Biće sigurno dosta promena ali najvažnije je da Omladinac nastavi dalje,da nastavi da kvalitetno radi sa decom i bude u pravoj svrsi razvoja košarke ali pre svega i najviše pravilnog odrastanja mladih koji će kroz bavljenje sportom sticati zdrave i dobre životne navike.

sala8Poslednje ažurirano utorak, 30 jun 2020 14:52