Pobeda seniora u Topoli,odlična igra pionira,igrali i ml.pioniri i mini basket PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
nedelja, 08 novembar 2020 18:56

Pobeda seniora u Topoli,odlična igra pionira,igrali i ml.pioniri i mini basket

Seniori su gostovali u Bačkoj Topoli i pobedili u vrlo neizvesnoj utakmici sa 77:74. Veoma važna pobeda s obzirom da su oba tima imala po 1 pobedu u dosadašnjem delu. Na ovoj utakmici nastupio je i pojačanje, Marko Dugošija,poznati igrač u  basketu 3:3 i može se reći da je nosio ekipu na ovoj utakmici uz iskusnog Kavurina koji je takođe dobro odigrao. Ekipa Topole vodila je tri četvrtine ali u poslednjem periodu Omladinac igra puno bolje, rezultat se preokreće i naš tim odnosi pobedu. Poene su postigli: Kavurin 17, Dugošija 15, Lalević N.14, Mojsejev 9, Lalević V.7, Žigon 6, Vuković 5, Bošković 2, Tubin 2, Savić.
Pioniri su odigrali prijateljsku utakmicu u Beogradu sa tradicionalno dobrim prijateljima,KK Torlak. Izvanredna igra naše ekipe,svaki pojedinac se puno popravio i svako je odigrao odlično! Ekipa je delovala vrlo razigrano,borbeno i deluje da tim kako više konačno trenira u svojoj sali sve bolje i bolje igra. Nastupili su: Prokopljević S.i J.,Kalambura, Stevanović,Pantović,Mitrović,Stojnić,Ilić,Kantar,Jocić,Rašić,Prekodravac,Radišić.
Mlađi pioniri odigrali su trening utakmicu u Starim Banovcima sa ekipom Dunav i solidno odigrali,vežbali tako da je trening utakmica koristila.
Mini basket ekipa igrala je u Beškoj sa ekipom Jadran iz Golubinaca i ubedljivo je poražena 11:48.
Poslednje ažurirano nedelja, 08 novembar 2020 19:18