Završena polusezona PDF Štampa El. pošta
Napisao Moderator   
petak, 18 decembar 2020 17:28

Završena polusezona

Sva takmičenja u kojima učestvuje KK Omladinac nastavljaju se u februaru,tačnije za vikend 05/06.02.2021 godine. Prvi deo liga je završen,mada sve naše ekipe imaju po neku odloženu utakmicu koju će verovatno odigrati pre početka drugog dela. Inače sasvim korektne igre naših ekipa,svakako da može i bolje i biće sve bolje. Ostaje da se nadamo da ćemo drugi deo takmičenja kao domaćini igrati u našoj sali u Novim Banovcima.
Mini basket ekipa prvi put je krenula da se takmiči. Od ukupno četiri odigrali su dve utakmice. Nažalost obe su poraženi ali u tom uzrastu zaista nije akcenat ni malo na rezultatu a i ekipa je u formiranju.
Mlađi pioniri odigrali su samo dve utakmice. Pobedili su ekipu Stare Pazove dok su poraženi od Železničara iz Inđije,dok su im zbog situacije sa epidemijom tri utakmice bile odložene. Ekipa može korektno da odigra ali mora dosta da trenira i radi,da bi se popravljala i svaki igrač napredovao.Bez dobrog treniranja nema bolje igre. Mlađi pioniri su u nastavku prvo kolo domaćini ekipi St.Pazove.
Pioniri su odigrali četiri utakmice dok su dve bile odložene,sve naravno na gostovanjima. Sasvim korektne igre ove ekipe,doživeli su dva poraza ali na jednu loptu,u neizvesnim završnicama i sve utakmice većinom odigrali solidno. Ekipa dobro trenira,momci su sjajni drugari i igraju pošteno,u godištu kako je po pravilima za ovu sezonu. Dobar učinak pionira uglavnom i što je najbitnije viđeno je dobrih igara i dobrih poteza. U februaru ekipa je domaćin ekipi Srem iz Sremske Mitrovice.
Seniori su pomalo razočarali,uprkos problemima sa povredama s obzirom na roster,iskustvo igrača i možda realne igračke mogućnosti sigurno je moralo bolje. Ekipa je na deobi oko petog mesta sa tri pobede i šest poraza uz dve odložene utakmice sa ekipom Joker iz Sombora i ekipom Futoga. Prve četiri ekipe idu u plej of a poslednje četiri u borbu za opstanak,plej aut. Ekipa je trenutno mnogo bliža plej autu,mada ima još pet utakmica do kraja prvog dela lige po grupama.Seniori će u nastavku lige prvog vikenda februara biti domaćini neporaženoj ekipi Srem iz Sremske Mitrovice.
Poslednje ažurirano petak, 18 decembar 2020 19:36